cahil adam bak webmaster forumundayız. sana en basit örnek algoritma ne demek araştır. hangi dilden gelmiş kökü öğren. el harezmi kim, bil tamam mı? benim partim falan yok.
ayrıca cumhuriyet arapça bir kelime senin gibi adamlar kullanmayın bu kelimeyi. respublika falan deyin. kitap kelimesini kullanmayın, kalemi kullanmayın. hiçbir arapça-farsça kelimeyi kullanmayın. avrupa dilleri ile ilgili olduğu için latince ve grekçeyi öğretiyor, yalnızca bilim dili olduğu için değil. bana osmanlının kulu diyen dengesizler, ben saltanatı savunmam hiçbir zaman. hem en nefret ettiğim ideoloji TEK ADAM yönetim şeklidir!.
Senin bana cahil demeye ne eğitimin yeter ne yaşın.
Forumdaki bütün icraatı link alıp satmak olan cehalet timsalleri adam olmuş millete ders vermeye kalkmış.
Sen kısa donla gezerken ben 2 programlama dili biliyordum.
Harezmi Osmanlı mıydı ki Osmanlıca öğreneceksin? İstersen Eski Mısır hiyerogrifi de koyalım onlar da çok ileriydiler matematikte.
Osmanlıca Türkçeye katılan arapça ve farsça ile uydurulmuş bir suni dildir. Halk arasında yaygın olarak okunup yazılmamıştır.
Senin gibiler Osmanlıda doğsaydı babası bey paşa ağa olmadığı sürece Osmanlıca öğrenemezdi bundan bile habersizsiniz.
Atatürk ve yeni alfabe sayesinde okuma yazmayı öğrendi Türkler.
Zorunlu din dersi, zorunlu arapça dersi... Sizin gibilrin memleketi 500 sene geriye götürmekte kararlı olduğunuz kesin.
Ayrıca o cumhuriyeti benim gibiler getirdi, senin gibiler de hilafet kalkmasın diye Atatürk'e isyan bayrağı açıyorlardı.
Şimdi Cumhuriyetçi olmuş beyimiz.