UnFoLLoW adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki neyin gerisine atacak onu anlamadım şimdi atıyorum film izle yazınca kim çıkacak herhangi bir filmi 50 tane film sitesi

xxx türkçe dublaj izle diye yazdığın da yine muhakkak birileri çıkacak yani kim geride olacak ? Kimi geriye atacak ?

Herkesi sıralamadan yok mu edecek ?
Adamların amacı zaten o kelimeleri insanlara aratmamak unutturmak bence. İllegal sektör aramalarını sonuçları bu şekilde çıkararak büyük oranda düşürmeyi planlıyorlar galiba. Tabi bu yukarlardan gelen baskılar nedeniyle birazda. Film dizi vs. gibi yapımcılar baktılar sitelerle baş edilmiyor en azından google arama sonuçlarından tamamen kaldırtırsak insanlar o siteleri bulamazlar mantığıyla baskı yapıyorlar. Doğruda bir hamle biryerde tabi.
O tür aramaların sonuçlarında zamanla bana göre 2 farklı varyasyon çıkabilir.

1. Yeni açılmış bir site o aramalarda ilk sıralara gelir. (Henüz analiz edilmediğinden eski ve sonuçlardan çıkarılmış siteleri geçer)
2. Sinemalar.com beyazperde.com vb. gibi legal tanıtım siteleri yazdığınız aranan kelimelerde daha üste çıkmaya başlar. En azından filmle ilgili birçok bilgi içerdiğinden ve filmin adıda geçtiğinden Google'ın vereceği en mantıklı sonuç böyle olur.