Baris13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben şahsen incir'in de boş olduğuna inanıyorum. Şahsi fikrim savunmaya geçmeyin lütfen. İncir de para kaptırmaktır
İncir'den çok büyük para beklentisi olarak girmeye bence çok anlam veremem. Ek gelir denilebilir veya zaten alacağın ürünleri kendinden almak denilebilir. (kazanılamaz demiyorum çok yüklenirsen imkanında varsa kazanılabilinir elbet..

Şöyle ki ben çevremde mal alımını bilen biri olarak bilinirim ve yıllardır bıkma derecesinde şunu alıcam hadi bi el at muhabbeti döner... Bende tek tek sitelere bakar en uygun ve en iyi modeli sipariş veririm. Aynı zamanda bende iyi miktarlarda alışverişte yaparım.. Hatrı sayılır hitli forum tarzı internet sitelerimde mevcut.

Bunlar olunca incir benim için bulunmaz hint kumaşı oldu. Hatta yetinmedim çocukluk arkadaşım ile resmi değil ancak gayrı resmi ortak girdim işe.. Yani maliyetleri ortak ödedik kar ne gelirse ikiye bölme kararı aldık.

E kendi benim hatrı sayılır alışverişimden daha çok alışveriş yapar sürekli O da kendi imkanları ile sitenin reklamını da yapıyor...

Sırf bu da değil aynı zamanda ürün satabileceğim başka bir alanımda mevcut...

İncir'in fiyatları da hepsiburada v.b. sitelere göre çoğu üründe gerçekten iyi ki ben hepsiburada, kliksa, istanbulbilisim dışıda hiçbir siteden ömrümde online alışveriş yapmadım yapmam da.. (vatan, gold, teknosayı saymıyorum bunca yıldır 1 tane üründe bile uygun fiyat göremedim ki alayım) Üstüne bir de ödediğim parayı da hediye çeki olarak geri veriyor...

Bu durumda girdim pişman değilim.

Ancak bence burada önemli olan düşünülmesi gereken elde ki mevcut kaynakların değerlendirilebilmesi. Başkasına hiç ürün satamasam bile ben buradan kendim ürün alabilecek düzeyde miyim değil miyim? Alt üye bulmaktan ziyade oldu ki hiç kimseye satamadınız kendi sitenizden mal alabilecek misiniz? Alt üye ufak bir destektir o kadar.