Arkadaşlar merhaba,

Daha önce bir arkadaşa sitem için iki farklı galeri özelliği yaptırmıştım. Ancak birisini hiç kullanma ihtiyacı duymadığımdan denememiştim. Geçen gün farklı bir yazım için kullanmak istedim ancak sanırım temadan gelen bir özellik yüzünden galerideki tüm resimler devasa boyutlarda genişliyor. Bu durum da yazının kalitesini bozuyor. Şöyleki temada featured post diye bir özellik var bunu seçtiğimiz zaman resimler yazının başında genişlemiş olarak çıkıyor. (dikey ve küçük resimler) Bende galeri problemi bundandır, bunu çözersem galeri de çözülür diye düşünerek Tema yapımcısından yardım istedim o da bana şunu yap dedi;

You will need to edit this file (tema/includes/post-head.php) and search for this code snippet:
<div class="single-post-thumb">
<?php tie_thumb( $size ); ?>
</div>
and replace it with this one:
<div class="single-post-thumb">
<?php the_post_thumbnail();?>
</div>

dediğini yaptım ancak olmayınca sitenin panelinden GLobal CSS kısmına eklediği şu kodlarla featured post sorunu çözdü.

.single-post-thumb {text-align: center;}
.single-post-thumb img {width: inherit;}

Ancak benim asıl halletmek istediğim kısım olan galeri özelliği kaldı. Eh adam da benim yapmadığım bir şey için yardım istemeyiniz diye yazdığından olmadı da diyemedim Şimdi sizlerin yardımını bekliyorum.

Not: (Gerekirse ufak bir ücret ödeyebilirim.)