Ankara da sürücü kurslarımız var aynı zaman da babam da Ankara Sürücü Kursları Birliği'nin başkanı.

Stajyerlik işine gelince yasa çoktan resmi gazete de yayınlandı. Böyle bilmeyen insanların atmasına bayılıyorum Keşke biraz araştırsanız. 2013 Yılının haziran ayında yayınlanan bir resmi gazete de şuanda tam tarih ve sayı hatırlamıyorum stajyerlik yasayı yayınlandı. 1 Yıl süre ile stajyer olunacak şeklinde yayınlandı hatta.

Ancak 2015 Ocak ya da en geç Haziran ayından itibaren uygulanacağı kesin. Ki sürücü kursları için zaten bir yığın yaptırım var ve haziran ayında köklü bir değişiklik olacak ( Örneğin asansör olmayan binaya sürücü kursu açılamayacak vs vs gibi )

Ancak bu olaya yakalanmamak için en geç 10 Aralık 2014 tarihine kadar herhangi bir sürücü kursuna tüm evraklarınız hazır bir şekilde başvurmanız gerekiyor.

Diğer aklınıza takılan tüm soruları cevaplayabilirim.

SinneR38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sürücü kurslarına kayıt sayısını arttırmak maksat. Yıllar öncede söylenmişti ama olmayacak ehliyet almak istemeyen bile artık bu haberleri duyunca almak isteyecek.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yalaaaannnn. ben geçen sene alırken 1 gün sonra kaydolsan stajyer demişlerdi

torba yasaya eklenecek, yasa onaylanacak, resmi gazetede yayınlanacak, bir sonraki dönem başlayacak. ölme eşşeğim ölmeeee.

şimdi çıktı dense 2 sene sonra yürürlüğe girer. ayrıca yanınızda biri olması gerek olayı külliyen yalan. stajyer çıkınca kural 1 sene içinde 3 trafik cezası yerseniz ehliyete el konulacak. bu kadar beyler kursların oyununa gelmeyin.