Raperin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vbulletin Kur Derim Xenforo Diyenler Vbseo Firması Kapandı Ve Seo Konusunda Eksik Kaldı Düşüncesinde Olabilirler. Ama Piyasada Vbseo nun Null Sürümü Var Onu Kurmanız Aynı İşinizi Görecektir. Veya Piyasadaki Null Sürümlere Güvenemem Derseniz De DragonByte Tech Seo Satın alınız

Şuanda Büyük Forumların Yüzde 70 i Vbulletin Kullanıyor. Vbulletin 3.x Sürümünden Sonra Tavsiye Edilmez Yüksek Cpu Tükettiği için Ama Buna da Çözüm Olarak Xcache Kullanabilirsiniz. Vbulletin Sistemi Tamamen Oturmuş Bütün Forumlardan Veya Destek Konusunda Sıkıntı Çekmezsiniz..

Seo Konusunda Vbulletin Tek Başına İşe Yaramaz Seo Eklentileri Kullanmanız Gerekir

Ben Bu Sene İçinde 3 Adet Sadece Vbulletin Lisansı Satın aldım
Doğru Seçim yapman Dileğiyle Tekrar Araştır
Dediklerinize katılıyorum lakin eklemekte fayda gördüğüm kısımlar;

- vbulletin daha çok cpu harcıyor
- vbulletin tek başına seo adına hiç bir şey yok rezil.
- vbulletin + vbseo ile kullanılmazsa vbulletin hiçbirşeydir. vbseo gibi gerizekalı bir yazılımda hiç bir zaman olmamıştır. Litespeed xcache vb hiç biri fayda etmiyor sömürüyor cpu yu.
- vbulletin destek konusunda dünyadaki en iyi yazılımdır.
- xenforo ise tek kötü yanı bence rami vbulletine göre biraz daha fazla harcıyor cpu ise harcamıyor. En önemlisi zaten cpu'dur rame göre.
- xenforo link yapısı itibariyle seo optimizelidir.
- xenforo responsive tasarımıyla arama motoru dostudur
- xenforo daha hızlı index alır.
- xenforo da bazı eklentiler sisteme dahildir ek bir şey kurmanıza gerek kalmaz.
- xenforo destek olarak vbulletinden daha kötüdür. Google translate yada yabancı diliniz varsa desteğiniz sıkıntısızdır.
- xenforo ya ticket atarsanız anında geri dönüş yaparlar özel sorunları bile çözüyorlar ama vbulletinde günlerce beklerisiniz.