arkadaşlar. telefon operatörü ile seo uzmanları farklıdır. o yüzden operatör bilmiyordur.
seo uzman sertifikası olarak adwords sertifikasını işaret ediyordur. operatör teknik bilgisi olmadığı için ne derlerse evet diyordur.
amaçları seo'culara seo satmak değil. kurumlara (mandal, sandalye, matbaa gibi sektör ürünlerine) küçük seo işleri yapmaktır.
herkes ezbere karalamış.
evet dolandırıcıda olabilir. ama kurumsal düzeyde çalışan kaç seocu var ?
seohocasi hariç ?
reknova hariç ?
hepimiz bireysel takılıyoruz. kurumlara hizmet veriyoruz evet ama şirketler bizi toplantıya çağırınca (meta, keyword, title) gibi iki süslü kelime söyleyince yöneticiler etkileniyor diye kurumsal mı olduk ?
ben firmalara seo hizmeti veriyorum. bazen vaktim kalmıyor yetmiyor fasona iş çıkartıyorum. İNŞAAT kelimesine (ve 10 alt kelimeye) forumdan 500 TL teklif aldım (tepeye koyacakmış beni) olduuu..
Projelendirme nedir ? kaç seo'cu biliyor ? allah aşkına yazsın biri. çakı, çakmak, ayna, tarak, ustura, bıçak. işporta seo uzmanı dolu.
sektörün dibini kaydıran bizleriz.
nalıncı keseri vakasıdır bu.
Tekrar Merhaba,
Emin olun ezbere konuşmuyorum. Gerçekten dolandırıcılar çünkü bir şirket hiç bir telefonunu açmıyor, hiç bir maile geri dönmüyorsa, satış yaptığı müşterisini mağdur ediyorsa bu dolandırıcılıktır. Bu arkadaşlarda maalesef böyle.