TurkishServerTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanayi elektiriği kullandıgını sanırım tekrar unutuyorsun hocam

Trafik Limitsiz Co-location Paketleri
Hizmet; müşteri tarafından satın alınan paylaşımsız
internet kapasitesinin, müşteri sunucu ve network
cihazlarına
ulaştırılması hizmetini kapsamaktadır.
1.Trafik limitsiz co-location paketleri ile aylık sın
ırsız veri transferi yapılabilmektedir.
2.Müşteri Network’ünde istenilen sayıda sunucu barınd
ırılabilmektedir.
3.Bu paketlerde satın alınan port hızı, istenilen sun
ucu/sunucular arasında paylaştırılabilmektedir.
4.Müşteri Network’üne eklenen ve müşteri için hizmet
veren her sunucu ve yardımcı cihaz için 1A’e kadar
tüketim yapması koşulu ile
45 TL/Ay,
barındırma bedeli alınacaktır. 1A üzeri kullanımlar
da her 1A için
100TL/Ay ek ücretlendirme yapılacaktır.

5.Özel uygulamalar için 42U Full Rackmount kabin
100 TL/Ayolarak ücretlendirilmektedir.

6.Fiyat tablolarında yer alan kapasitelerden farklı kapasite taleplerinde tabloda yer alan bir önceki yüksekbirim fiyat üzerinden hesaplama yapılacaktır.

7.Müşteri Network performansı ve anlık ihtiyaçları göz önünde bulundurularak satın alınan kapasitenin %25üzerine kadar limit uygulanmamaktadır. Müşteri Network internet erişim kullanımın sürekli olarak satınalınan kapasite üzerinde olduğu durumlarda bilgi verilerek kapasite artırımı talep edilebilecektir. Onay
verilmediği durumlarda trafik müşterinin satın aldığı hat kapasitesine sınırlandırılacaktır.

1A üzeri aşımlarda her 1 Amper için 100TL/Ay ek ücretlendirme yapılacaktır.

Örnek:

2 TB Trafik limitli paket dahilinde getirilen sunucunun enerji tüketimi 0.70A, Aylık barındırma bedeli 100TL/Ay
2 TB Trafik limitli paket dahilinde getirilen sunucunun enerji tüketimi 1.50A, Aylık barındırma bedeli 100TL+100TL=200TL/Ay
2 TB Trafik limitli paket dahilinde getirilen sunucunun enerji tüketimi 1.90A, Aylık barındırma bedeli 100TL+100TL=200TL/Ay
2 TB Trafik limitli paket dahilinde getirilen sunucunun enerji tüketimi 2.10A, Aylık barındırma bedeli 100TL+200TL=300TL/Ay

Yeni fiyatlar budur.Arkadaşın yapmak istedigi sistem çok mantıklı bende fiyat sormuştum o işte deli para var ki ben 6TH/S gücündeki makineleri tercih ederdim yerinde olsam.
Bu paylaştığın fiyatları bugün yayınladılar. Ben dün farklı fiyatlardan anlaşmıştım. Mağduriyet sebebimde budur zaten, fiyatlar değil.