bilgehosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
DGN açıldığı günden itibaren sunucularımız orada bugüne kadar herhangi bir problem yaşamadık ki bunu söylemeye gerekte yok DGN hakkında en ufak kötü bir yorum göremezsiniz. Fiyat konusuna gelince eminim ki bahsetmiş olduğunuz cihazları DGN dışında uygun fiyata barındıracak veri merkezi olacağını zannetmiyorum hani bu mesajı okunur verirlerse bilemem
Ben kendilerinden henüz hizmet almadığım için bilemiyorum, bana tavsiye ettiler ve kendileri ile irtibata geçtim. Fiyat konusunda anlaşmamıza rağmen ertesi gün fiyatı değiştirdiklerini söylediler. Ben her şeyi hazırlamıştım ve yola çıkacaktım. Burada kırgın olduğum nokta bana verdikleri fiyat değil, anlaştığımız fiyatı ertesi gün değiştirmeleridir. Ki anlaştığımız fiyattan daha önce bu hizmeti yine bu cihazlar ile başkalarına verdiler. Yeni bir fiyat çıkarılıyorsa beni o fiyata dahil etmemeleri gerekiyordu. Söz verilen fiyatı ertesi gün değiştiripte bir şey yapamıyoruz demeleri pek etik olmadı.

Neyse bu bir şikayet konusu değildir yanlış anlaşılmasın. Sadece konusu geçtiği için mağduriyetimi yazdım. Daghan bey özel mesajıma cevap verecektir umarım.