Merhabalar

Video içerikli İngilizce wordpress siteme, php bot yazdırmak istiyorum. Video kodlarını kendim farklı bir panelde oluşturuyorum, bu kodları yazı içerisinde normal kullanıyorum.
-Sitede başlık, açıklama (hazır bir kalıp+video açıklaması+video kodu+resim) ve etiket kullanılmakta. Etiket ve açıklamanın kalıpları mevcut. Örneğin; sergen xx, ahmet xx, mehmet xx bu etiket kalıbı ve xx'e başlıkları kopyalıyorum şuan manuel olarak. Açıklamada da yine benzer bir kalıp kullanıyorum. Merhaba ben Sergen xx bu bir örnek. burda olan xx'e de yine başlık gelmekte bunlar hazır kalıplar.
-İkinci önemli nokta diğer yazacağım açıklamalar spinleyerek yazıyorum. İngilizce içeriği spinlemesi kolay oluyor.
-Kodu manuel olarak ve resmi daha önce upload ettiğim wordpress sistemimden seçiyorum.
-Kategori seçimi yapılacak, featured image de kullanılıyor.

Wordpress sistem olduğu için aynı şekilde başlık, açıklamanın kalıplı olan kısmı ve kalıplı olan etiketinde all in one seo pack'a entegre edilmesi gerekiyor.

İşi yapabilecek arkadaşlar iletişime geçerse sevinirim. Ödeme iş tamamlandıktan sonra gerçekleştirilecek.