Oksijen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sayın Ofisimo laflarına dikkat et ***** düşkünü diye sana denilir, burası ücretsiz script bölümü kimsede ücretsiz bir şey dağıtmaz backlink link felan almaya çalışır benzeri şeyler olur. Web tasarımın w sinden anlamam t sinden anlarım. Sen olayı anlamadan konuşmuşsun. Scripti dağıtan sensin dert yanan sensin ne iştir anlamadım. Paylaştığın dosyayı indirmedim bile işimde olmaz.

Web hayatım da bu zamana kadar kendi yazılımı mı kullandım. Temaya vaktim olmadığından ücretsiz tasarımları geliştirip kullandım. Ücretsiz dağılan yazılımlar içinde de tek WP kullandım.

Seninde rengin belli ücretsiz script dağıttığından değil işte reklam yapmaya çalışıyorsun dilde papuç gibi.

yazdıklarımı okurken kafanmi güzeldi. ücretsiz Script dagitana lafım yok bizde dagitiyoruz. Zaten ücretli ürünle ücretsiz ürünün aynı düzeyde olması imkansızdır. bu işle uğraşan kişilerde bunu bilir zaten.

Benim kızdığım husus başkalarına ait scripti çalıp 30 -40 liraya satanlara. Bu şekilde yapıp piyasayı öldürenlere. Anladinmi.