Anladığım kadarıyla siz web tasarımın W sinden anlamiyorsunuz. Ve işiniz gücünüz beleş script kullanmak. Siz bir scriptin meydana gelmesi için kaç işlemden geçtiğini biliyormusunuz?
Tasarım psd olarak çizilir html css e dökülür php ile kodlanir. Yani en az 3 aşamadan geçer ki bunların hepsi bir emektir. Sizin gibi w...rz düşkünü kişiler oldukça bu memlekette yazılım adına ilerleme kat edilemez elin abdlisinin almanınin ingilizinin yaptığı sistemlere ağzı açık bakarsınız.
30 liraya 40 liraya script satanlar ya çalıp satar yada başkasının çaldığıni satar. Sonuç elde var 0. Git bak bu tip kişilere hep yerinde saymıştır.
Sayın Ofisimo laflarına dikkat et ***** düşkünü diye sana denilir, burası ücretsiz script bölümü kimsede ücretsiz bir şey dağıtmaz backlink link felan almaya çalışır benzeri şeyler olur. Web tasarımın w sinden anlamam t sinden anlarım. Sen olayı anlamadan konuşmuşsun. Scripti dağıtan sensin dert yanan sensin ne iştir anlamadım. Paylaştığın dosyayı indirmedim bile işimde olmaz.
Web hayatım da bu zamana kadar kendi yazılımı mı kullandım. Temaya vaktim olmadığından ücretsiz tasarımları geliştirip kullandım. Ücretsiz dağılan yazılımlar içinde de tek WP kullandım.
Seninde rengin belli ücretsiz script dağıttığından değil işte reklam yapmaya çalışıyorsun dilde papuç gibi.