SuskunYolcu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- Cointellect'e girer girmez 1000 € luk paketlerden alabilir miyiz ? Güvenli olarak nasıl alabiliriz ?
1000 euroluk paket için önce pilot paket alman lazım hocam. Zaten 2 pilot 1 premium paket 10.000 lira ediyor.

2- 10000 TL ile 3 aylık periyotta ne kadar kazandırabilir ?
2 pilot 1 premium paket alırsan günlük 61.50 euro kazanırsın. O da 3 ayda 5535 euro yapar. Şuanki tl karşılığı 15.293 TL yapıyor.

3- Risk durumu nedir ?
Ben bu sisteme ilk Ekim ayında pilot paket ile girdim. Sonra 2 ay içinde 3 pilot paket daha aldım. 15 gün sonra da paramı çıkartıp artık kara geçiyor olacağım. Şuan böyle bir para yatırmanız bana riskli geliyor. Eğer 10.000 lira benim için para değil diyorsanız girin. Yoksa bence girmeyin. Çünkü parayı çıkarmadan patlama ihtimali bence %50'den yüksek.

4- Helal veya haramlık bir durum sözkonusu mu ?
Şirket şeffaf değil hocam. Sonradan öğrendiklerimize göre arkada alavere-dalavereler dönüyor gibi. Ama bu konuda kimse net bişey diyemez.

Sen yine de bir mahalle imamına danış hocam. )

5- Sizce bu arkadaşın aldığı riske değer mi ? (Cointellect durumları bu şekilde giderse)
Bence arkadaşın geç kalmış hocam. Şuanda sisteme girmek eskisine göre daha riskli. Çünkü belli bir potansiyele ulaştı ve cirosu oldukça arttı. Her an dükkanı kapatıp gidebilirler. Ben olsam şuanda bu riske girmem. Zaten bu riski göze alsam ben de 2-3 bin daha yatırırdım.