1- Cointellect'e girer girmez 1000 luk paketlerden alabilir miyiz ? Güvenli olarak nasıl alabiliriz ?
Direk alamazsınız. Önce Pilot Paket (300) Sonra da Premium Paket (3000) Alabilirsiniz.
Önce boş üyelik oluşturun, sonra onun referansıyla üye olun %10 komisyonunuzu 15 gün içinde geri alın.
2- 10000 TL ile 3 aylık periyotta ne kadar kazandırabilir ?
Ortalama 2 ayda paranızı çıkaracaksınız. Sonra günlük ortalama 55 kazanacaksınız.
3- Risk durumu nedir ?
3 Vakte kadar patlayabilir (3 saat, 3 gün, 3 ay??)
4- Helal veya haramlık bir durum sözkonusu mu ?
Sistemin detayları bilinmediği için net bir şey söylemek mümkün değil. Bunun arkasına sığınıp ben bilmiyordum o yüzden aldım demekte doğru değil.
5- Sizce bu arkadaşın aldığı riske değer mi ? (Cointellect durumları bu şekilde giderse)
Parasını çıkaramadan patlama olasılığını %60-70 olarak görüyorum. Onu arkadaşına sorman lazım.
Başta bir miktar ile girdim ama daha sonra olayların rengi biraz değişti. Yani coin madenciliği değil de farklı şeyler yapıyorlar diye düşünüyorum.
Yani ilk olarak haram konusu net olmadığı için ikinci olarakta parasını çıkaramadan patlama durumu olabileceği için riske atacak param olmasına rağmen girmiyorum kimseye de tavsiye etmiyorum.
Alabilirsiniz tabii ki. Ama 1000 Euroluk paketi sadece Bitcoin ile satın alabiliyorsunuz.
1 adet 1000 Euroluk paket 3 ayda 1233 Euro kazandırır. Kaç tane paket alacaksanız çarparsınız.
Oldukça riskli. Bakarsın yarın bakarsın 1 yıl sonra kapatıp giderler. Risk büyük, kazanç büyük.
Allah bilir.
Riske değer deriz, 2 gün sonra sistem kapanır giderler apışıp kalırız. Sistem açık kaldığı sürece paramızı alıyoruz. Ben 2 adet 100 Euroluk paket aldım başka da riske gerek yok. Başka paket almayacağım. Sistem kapandığında o 10bin TL arkadaşınızı hayat standartlarından edecekse, sağa sola borçlarını ödeyemez hale gelecekse hiç girmesin.
İkinize de ayrı ayrı verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederim.
3- Risk durumu nedir ?
3 Vakte kadar patlayabilir (3 saat, 3 gün, 3 ay??)
bu ve
4- Helal veya haramlık bir durum sözkonusu mu ?
Allah bilir.
bu cevaplarda ayrıca güzeldi