WEBYUSUF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam wordpress sitem var mutlaka referans olmak isterim.
Referans kabul etmiyoruz

UnFoLLoW adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben almak istiyorum.

Dediğiniz şekilde önce kurulum ardından ücreti gönderirim.

Sormak istediklerim ise ;

Bu lisans key'in size bir bağlılığı var mı yani uzaktan lisansı iptal edebiliyormusunuz. Bunu şu yüzden soruyorum.

2 Gün sonra lisansımı uzaktan silebilirsiniz bunu kesinlikle yanlış anlamayın en kötü ihtimali düşünerek almak istiyorum.

Yani lisans sistemi online sistem mi yoksa 1 kerelik girilip sizinle tüm bağlarımız kesiliyor mu ?

+ olarak mobil den girildiğinde player çalışıyormu

Birde eklerken biz sadece kodu ekleyeceğiz o kendi player a çevirecek doğrumudur *

Skype bekliyorum
Evet uzaktan lisansı iptal edebiliyorum. Online sistemdir her zaman açık. Parası ödendiği taktirde asla lisans kapanmaz. Skype pm olarak gönderdim.

ncAtaman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar kolay gelsin eklenti çok işimize yarıyacak gibi gözüküyor referans olmak isterim deneme amaçlı .
sorularımda olacaktır en önemlisi mobil uyumu varmı?
bi öncek arkadasın dedigi gibi online üzerinden mi lisans sorunu skype yolu ille iletişime geçerseniz aydınlatırsanız sevinirim..
Referans kabul etmiyorum. Tüm mobil tarayıcılarda sorunsuz bir şekilde oynatabiliyor. Lisans onlinedir . Skype adresi pm gönderildi.

Padre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Referans da yer kaldıysa bende denemek isterim.
Referans kabul etmiyoruz.

SuatSezgin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam verdiğiniz sitede video video dolaşıp player aradım bir çoğu youtube direk demo player link atarsanız daha iyi olacak sanırsam
Buyrun
http://www.satispazarim.com/?p=80&page=3