Merhaba Arkadaşlar
Eğer Youtube kanalınız yada Projeleriniz için İntro'ya ihtiyacınız varsa doğru yerdesiniz.

Günlük 2-4 arası yeni introlar ekliyorum
Gün geçtikçe farklı introları kanalımda görebilirsiniz.
Yeni introlar eklendikçe konu altında belirtilecektir

Referans olarak elimde olan introları sizlerle paylaşmak isterim (Açıklamanın altına link verilmiştir.)
İntroları Ücret karşılığında yapıyorum
Ücretler sabit değildir. İçerik ne kadar kaliteli ve sağlam ise ona göre Ücret uygulanır.
Ücret Karşılığında İntro Yaptırmak isteyen arkadaşlar bana Özel Mesaj Yolu ile ulaşabilir

Eğer Sipariş vermek istiyorsanız
Bana Özel Mesaj Yolu ile '' Yapılacak olan İntronun Linkini ve Nerede, hangi sırada ne yazılacağı hakkında detaylı Mesaj Atınız ''

Anlaşma Yapıldıktan Sonra İntro'nuzun Yapılma Süresi Max. 15 Dakika Sonra Teslim Edilir
Teknik Sorunlardan Dolayı Max. 30 Dakika Sonra Teslim Edilir

Önemli !
Arkadaşlar Ödeme Konusunda
İlk Ücret Alınır Daha Sonra İntro Teslim Edilir..
İntro Teslim Edildikten Sonra Hiçbir Şekilde İntronuz Değiştirilmez. İntro Kullanıcıya Atıldıktan sonra İşlem Tamamlanır.
'' İntro Yapıldıktan Sonra Kullanıcıya Gönderilir, Eğer Kullanıcı Beğenir ve Onaylar ise Ödeme Yapılır İntro Gönderilir ''
Güvence için Telefon Görüşme Yapıldıktan Sonra Teslimde Edilebilinir.
Eğer Gerekirse Telefon ile İletişim halindeyken İntronuz Yapılır ve Teslim Edilir
Herhangi bir kandırma veyahutta başka hususlar yaşandığında gereğini yapabilirsiniz.
Ben her türlü Güvenceyi Sağlarım.

İntro 1080 İsteyenler için Ek Ücret Uygulanır
İntro'ya sizlerin belirlediği bir Fotoğraf yada resim eklendiği zaman Ek Ücret Uygulanır