Site adresi : PM'lere vakit ayıramadığım için burayı tıklayarak bakabilirsiniz. 0532 206 9466 numarasından 13:00 / 20:00 arasında bana ulaşabilirsiniz, Gökhan Ege.
Site için istenen fiyat : 15.000 TL / Pazarlık veya takas söz konusu değil
Sitenin aylık getirisi : ~800 TL (Ekran görüntüsü - Son 3 ay)
Sitenin açılış tarihi : Ekim 2009
Kategori, sitenin içeriği nedir : Eğitim & Atasözleri
Günlük hit sayısı : ~8.000 Tekil ~ 18.000 Görüntülenme / Gün (Hafta içi) - Piwik Sayımı
Ziyaretçi kaynağı : %100 Google + Direk
Domainin yaşı ve Pagerank değeri : Yaş 5 / Pagerank 3
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler : Görünen herşey + Net + Org TLD dahil
Hosting dahil midir : Değil
Banlı olduğu sponsor var mı : Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı : Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi : Evet (Lisans yok)
Yazılım lisans sonlanma zamanı : -
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Sormadan önce aşağıdakileri okuyun, soracağınız tüm bilgiler burada mevcut.

Web sitesini 5 yıl önce can sıkıntısından yazmıştım. Atasözlerinin tamamı o yıllarda 50 küsür yıllık bir kitaptan alındı ve eser anonim statüsünde, yasal hiçbir sorumluluğu yok. Bu durum bilare yayınevi ile görüşürüldü, yayına girmeden önce neticeye bu şekilde varıldı. Kitabın yazarı hatrına İTÜ'deki ilgili bölümün linki eklendi ve hiç kaldırılmadı.

Daha önce atasözleri kelimesinde 2nci sıradaydı ve trafiğimiz tekil 20K seviyesinde geziyordu. PR değeri 4'tü, şuanda 3. Alt kategorilerin ve sayfaların hemen hepsi PR değerine sahip. İlgisizlikten ve link eksikliğinden haliyle düştü, fakat emek harcayacak bir arkadaş eski haline eminim getirebilir. Trafik okulların ikinci yarısı %30 ila %40 dahada artıyor. Hafta sonları trafik düşüyor, malum öğrencilerin pek ödevle işi olmuyor. DMOZ kaydı yok, eşi dostu olan yaptırabilir. Daha önce varmıydı, inanın hatırlamıyorum.

Adsense'den önce bir ajans ile anlaşmamız vardı, 3 yıl boyunca düzenli olarak aylık 2.4K TL kazandık fakat ordinoları görünce ve bize çok az ödediklerini farkedince yeni fiyat teklif ettik, kabul etmediler, bizde çalışmayı bıraktık. O zaman 6 reklam vardı, reklamlar kalkınca çöplük görünümünden kurtuldu ve sadece Adsense ile devam etmeye karar verdik. Sadece pop-up reklam bile bu kadar daha kazandırır, bizim ayıracak vaktimiz ne yazık ki yok.

Satılmasındaki maksat göz göre göre erimesine engel olmak ve nakite dönüştürmek. Aynı alan adının aynı yaşında net ve org uzantısıda mevcut, onlarıda transfer ediyor olacağız. Domain Godaddy'den kayıtlı.