Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Site adresi: Jenerik Domain - PM ile ciddi alıcılara
Site için istenen fiyat : 28.000 TL
Sitenin aylık getirisi: Adsense 4000 TL+
Sitenin açılış tarihi: 13 Aralık 2007
Sitenin PR Değeri: PR 1
DMOZ Kaydı: Yok
Kategori, sitenin içeriği nedir: Haber ve Teknoloji
Günlük hit sayısı: 30k + --
Ziyaretçi kaynağı: Organik ve Sosyal Medya
Domainin yaşı: 8
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Sınırlama Yok
Hosting dahil midir: Hayır (1 Ay taşıma süresi verilir.)
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress Full Seo'lu
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hiç bir problem bulunmamaktadır.
Merhabalar,
İnanın sadece ilgilenemediğim ve kaliteli editör bulamadığım için siteyi satıyorum.
Ayda 5 milyona yakın sayfa gösterimi yapan bu harika siteyi üzülerek satmaya karar verdim. Bari bu kadar emeğe yazık olmasın. Alan arkadaşımız sonra bol bol dua etsin.
NOTLAR:
- Her şey otomatik olarak sosyal hesaplara gönderildiği için sitede sosyal medya uzmanı çalıştırmanıza gerek yok. Ama ayrıca içerik paylaşımı anlaşması olan sosyal medya hesapları var.
- Ayda 5 milyon sayfa gösterimini iyi birkaç ajansa satarsanız gelir konusunda endişe etmenize gerek yok.
- Alacak arkadaşımıza; 3 adımda Google News'e nasıl kaydolacağı, trafikleri nasıl alacağı, mecrada hangi reklam ajansları ile çalışabileceği... gibi konularda destek verebilirim.
- Google'da aranan konu başlıklarına ait siteleri ve konulardan oluşan uzun bir listeyi de bonus olarak vereceğim. Böylece orjinal makale yazdırabilir.
- Site Yandex, Bing kayıtlıdır.
- Sitenin hemen hemen tüm sosyal ağ hesapları alınmıştır.
- Sitenin Google Page Speed, Gtmetrix gibi düzenlemeleri yapılmıştır.
- Site Responsive olan bir wordpress tema üzerine kuruludur. Böylece mobil trafiği ve geliri vardır.
- Sadece site için yapılan SEO çalışmaları için bile 3-5 bin lira ödeyecek kişiler tanıyorum.
Lütfen ciddi alıcılar iletişime geçsin.