Öncelikle herkese merhaba, lafı uzatmadan hemen konumuza geçelim.
Biz ne satıyoruz kesinlikle imleme, forum tanıtım tarzı paket değildir. Toplamda 16 site hepside yüksek hitlidir dofollow, nofollow karışıktır dileyen olursa tek tek de satabiliriz.
Pr8 Pr1 aralıklı sitelerden tamamı kaliteli bilinen siteler çoğu benim değil zaten
2 Tanesinde editörü olduğum haber siteleri özelliklerine göz atmak gerekirse örneğin bir tanesi:
Alexa Dünya Sırası 1.557
Alexa Ülke Sırası: 36
Pagerank: 8
Dmoz kaydı: var
Domain yaşı: 19 yıl

Tanıtım yazılarınızı da biz yazıyoruz, önce linklerinizi verelim gözünüzle görün daha sonra ödeme yapın!
Ama tamamı tanıtım yazısından oluşmuyor bunu da belirtelim sadece bazılarında tanıtım yazısı olacak.
1 Aylık sitemde test edildi onaylandı daha önce hiç bir çalışma yapmamıştım sırf bu paket ile sitem 25.gün sonra ilk sayfaya geldi, sitem şuan 2 aylıktır.

Evet gerçekten bayağı bir şey değiştirmişiz (: Bazı arkadaşlarım diyecek
ee hocam ben link falan hep alıyorum siteme ama neden yükselemiyorum?
Yıllardır bu işin içerisindeyiz, illaki kardeşim yanlış yaptığın bir şey vardır
spama girmiştir siten veya yanlış çöp sitelerden link almışsındır o seni zora sokar isteyen olursa link analizi yapacağım site içi-dışı elimizden geldiğince
izlemesi gereken yolu reddetmesi gereken linkleri söyleyeceğim ondan da ücret almayacağım

En geç 24 saat sonra raporlama yapabilirim, malum bende çalışıyorum ancak akşamları felan online olabiliyorum.
evet babacanlar paket fiyatı 220 tl dir parası olmayan eksik olan kardeşim olursada elimden gelen indirimide yaparız yani sıkıntı değil
Ödeme yolları: paypal, yapı kredi.