Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Kafanızı şişiricem belki ama şu yaşadıklarımızı bir dökmek istedim belkide bu kadar zor bir iş değildi bu iş ama zorlaştırdık..
yaklaşık 35-40 yaşındaki apartmandaki evimizi 8 ay satamadık 40 civarı insan geldi istediğimiz ücreti veremedi kolay gibi gözüksede basit değil evde oturuyorsun emlakçı arıyor gelecek var birde anne babanız telaşlı insanlar olunca vay halinize hemen evi düzeltiyorlar orayı burayı sonra geliyor emlakçıyla eve bakacak insanlar bakıyor ediyor ve tam 40 yada biraz üstü insan geliyor bu şekilde ve hiçbiride istediğimiz fiyatı vermiyor tam 8 ay bu şekilde geçiyor.
Ardından bir bakıyorsunuz komşunuz almak istiyor evi istediğimiz fiyatıda veriyor anlaşıyorsunuz kaparo olarakta para veriyor diğerinide evi boşaltınca vereceğini söylüyor o konuda sorun yaşamadık şu ana kadar 2 ay 2,5 ay geçti halen ev arıyoruz.
Gelelim esas mevzuya bizim almak istediğmiz ev ya müstakil yada dublex teraslı bakıyorsun bunların fiyatlarıda bulunduğumuz yerde 180 den aşağı yok.ee kaç lira acık? 70.000 lazım diğer evi satalm diyorsun kendimize ait bu sefer babam istemiyor satmayalm kredi çekelim bu sefer kredi çekelim diyor ertesi zaman nasıl ödücez derdine düştük şimdide diyor geçelim normal 3+1 e ee madem normal bir apartma geçecektik ne diye sattık diyoruz bu seferde cevap veremiyor.
Anlaşılan öyle bir çıkmazdayız ne olacak halimiz bilinmez annem bir yandan üzülüyor telaşlı olduğu için kardeşlerim bir yandan komşu şuanlık bir şey demiyor ama herhalde aylarca bizim ev almamızıda bekleyemez herkesin kendine göre planı var.
Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar biran evvel istediğimiz evi almamızı sağlarız umarım.
Ev satmakda bize zor geldi almak dahada zor..
Okuyan herkese teşekkürler içimi döküp rahatlamak istedim.
Bazı arkadaşlar keşke fiyatı düşürseydiniz etseydiniz diyebilir ama öylede yaptık zaten ama cok fazla ölücü geldi belkide içinde haklı olanlarda vardı bilemem sonuçta sürekli ev satmıyoruz ama yer olarak güzel içi olarak kötü bir ev.