bayraktar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Arkadaşlar,

Geçen bir konu açtım ve Envato üzerinden satın aldığım (extended) ürünün satışı için forum da ne kadar zihinsel engelli varsa hepsi saldırıya
geçmişti envato ürününü r10 da satmak yasak diye de.. ben o yüzden şaşırdım bu konu nasıl ayakta kaldı diye..
Once keni zihin engelligini sorgulaman lazim!
Extended lisansin olsa bile kendin veya birkac musterinde ayni urunu kullanma hakki verir, sana satma hakki vermez extended lisansin. Once lisans anlasmasini okuyun sonra millete zihinsel engelli deyin...

Bu konu baska konu ve her ay paylasilan bir koun; envantonun kendisi bedava verdigi urunleri tanitiliyor, senin gibi ticari amaci guden bir konu degil. Simdi burda laf kalabaligi yapacagina git kendin uretken ol, urun uret ve piyasada diledigin gibi satabilirsin !

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:49:44 -->-> Daha önceki mesaj 17:48:18 --

XFQ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
extend ürünün satışı serbesttir. Çünkü onun satış hakkına sahip olursunuz. Faturasını yönetimden birisine gönderdiğiniz taktirde satışınız onaylanacaktır.
Serbest degildir, kendin bircok sitende veya bircok musterinin sitesinde kullanabilirsin ama direk satamazsin. once extended lisanslari ingilizce iyi derecede bilen birine tercume ettirip oyle okuyun ...

http://graphicriver.net/licenses/sta...cense=extended ANLAMAYANlar icin tablo olarak da eklemisler !

Extended lisansin olayi: themeforest ten bir eklenti alirsin, bir video veya ses alirsin veya benzer bir urun alip kendi tema tasariminda kullanirsin sonra temani satarsin.
extended linsansin olayi: normal fiyati 5$ olan bir urunu extended lisans ile 50$ alip da sonra 100 adet 2$ dan satis yapmak degildir !!