4 yıl önce adsoyad.com uzantılı domain aldım baya özgün içerik ekledim hepsi videoydu pagerankım artmıştı günlük hiti güzeldi konularıma yorumlarda geliyordu takipçiside vardı sosyal medya ve diğer dış kaynaklar olmaksızın sadece web siteme google üzerinden ya da en fazla youtube üzerinden 2 yıl sonra web sitemle ilgilenmeyeceğim için domainimi uzatmadım 1 yıl sonra farkettim ki başkası reglemiş ve park etmiş şimdi 2 yıldır bakıyorum hep park edilmiş halde ve ben kişisel web sitesi açmak istiyorum bu domain üzerinden ama sahibini bulamıyorum whois üzerinden de bulamıyorum ad soyad vermiyor yani bu domain bana ait ad ve soyad .com uzantılı olarak domaini geri alabilir miyim bi şekilde ?
ayrıca bu benim domainim üzerinden ne yapıyor olabilir ? yani para kazanıyor desem adsoyad'tan nasıl para kazanabilir ve ne kazanabilir ki ? ve ileride o domain üzerine illegal içerikler girilebilir de yardımcı olursanız sevinirim.
senin adsoyad domainine alan adam illegal içerik girsede seni bağlamaz ki ? yani senin adın-soyadın die domain bir illegal durumda polis senin kapına dayanıp ters kelepçe vurmaz merak etme. İllegal içerik girebilirden kastın bu endişe ise.... Diğer konudada yasal yollarla alamazsınız anca adamı bulur ondan satın alırsınız