PisiPC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuyu görüştük ve olamayacağına karar verdik, buradan bilgilendirmek istedim.

Bildiğiniz gibi para yatırırken kendi banka hesabınızı kullanmanız gerekiyor ilk olarak bu yüzden bu şekilde bir sistem entegre edilemez. R10 üzerinde profilimden görebileceğiniz gibi bende uzun süredir aktifim ve dediğiniz sistemleri kullandım fakat btcturk bünyesinde bunun kullanılması malesef mümkün değil.
Misli zamanında yapabiliyordu, burda da belki yapılabilir diye düşündüm ama hayırlısı, yapabilen biri olursa 10 numara olur

Hiç değilse onaylı kullanıcılar arasında sadece btc transferi değerlendirilebilir belki. Sonuçta btc'yi bir adresten diğerine gönderebiliyoruz ve bunu kimseye bildirmek zorunda değiliz. Bu işlemi hızlandırmak adına btc transferi denip, onaylı kullanıcılar kendi arasında hızlı şekilde bitcoin aktarabilirse gene kullanışlı olur.

Ayrıca çalışma sistemi olarak 7/24 'e geçilebilirse ya da en azından haftasonları da işlem yapılabilse çok iyi olur. Sonuçta bitcoin piyasası 7/24 kapanmayan ve mola vermeyen bir piyasa. Ödeme alınabilen banka sayısı da arttırılabilirse, 7/24 havale ile btcturkten btc alabiliriz. Bazen fırsatlar kaçabiliyor bu yüzden.