Arkadaşım enden benden sözleşme talep ediliyorki? ben sadece toplu sms hizmeti almak istiyorum zorla 850 numara teshis ettirip bunun için kimlik fotokopisi vs. istiyorusnuz? ben istemiyorum numara
Size zorla 0850'li numara vermiyor. Size ücretsiz olarak 0850 ile başlayan bir numara tahsis ediyoruz. Bunun karşılığında sizden hiçbir şey talep etmiyoruz. Ki numara verilse de verilmese de kimlik bilgilerinizi vermek zorundasınız. Bu konuda BTK ' nın açıkça kuralları mevcuttur. Sizden bu tarz belgeleri istemeden size bu hizmeti sağlayan bir yer var ise de %90 ihtimalle numaralarınızı çalıp para ile satacaktır. Tercih sizin.
Kurumsal bir firma olarak elbette ki sözleşme ile iş yapacağız. Faturanızı da adresinize postalayacağız. Kanunda bunun farklı bir yolunu biliyor iseniz bizimle paylaşabilirsiniz.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:08:05 -->-> Daha önceki mesaj 14:04:22 --
bu 0850 numaralar nasil oluyor, is numarasi olarak kullanabiliyormuyuz ulasilama kesimti gibi bir durum oluyor mu bir de arayam icin nasil cebe yonlendirince sabit hatti ariyormus gibi mi ucret oduyor arayanw
GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Öncelikle yazımınıza biraz daha dikkat ederseniz çok seviniriz. Anladığım kadarı ile yanıtlamaya çalışayım. İnternet üzerinde ufak bir araştırma yapsaydınız yine sonuca ulaşırdınız.
0850 ile başlayan bu numaralar voip numarasıdır. İnternet üzerinden çalışır. Dilediğiniz yerden bu numara ile aranıp, ararsınız.
Firmamıza özel bir özellik olarak, yönlendirme ücreti almıyoruz.
Yani size tahsis edilen bu numarayı kurumsal telefon numaranız olarak kullanabilir, kartvizitinize yazabilirsiniz.
Sizi bu numaradan arayan kullanıcıları cep telefonunuza yönlendirirsiniz.
Sizi arayan kişiler normal sabit bir hattı arıyorlarmış gibi ücret öderler yani ekstra bir ücret yok.
Siz ise hiçbir şey ödemezsiniz, yani sistem tamamen ücretsizdir.