bizde en büyük sorun aslında istikrarın olmaması yoksa domain falan bi yere kadar. Kendimde bu istikrarsızların arasında yerimi alıyorum keza istikrarlı olanlar yürüyor gidiyor. Biz bir domain regliyoruz ve reglediğimiz domain üzerine bir site hazırlıyoruz 1,2,3 ay ilgilendikten sonra o siteyi gözden çıkartıyoruz ya satıyoruz, yada düşüp gidiyor. Burada herkes web işi ile uğraşıyor ve herkes çok iyi biliyorki bir site 3-5 ayda oturmaz ama yine herkes 3-5 ayda 100 binlerce hit gelsin istiyor.

Bazen oturup düşünüyorum ülke olarak herşeyde geri olduğumuz gibi internet ortamındada gerideyiz. Dünya markası olmuş, milyon dolarları cebe indiren siteler hep yabancıların elinde facebook twitter vs vs die gider bizde bir facebook bir twitter bir google yok. Şu forumda ne adamlar tanıdım, gördüm php ile asp ile oyun oynayan şakır şakır kod yazan ama bakıyorum 50 tl bot yazıyor soruyorum kendime neden bizde birşey olmuyor diye hep.

Lafın kısası ve seninde makalende yazdığın gibi bir hevesle alınan domainler, bir hevesle açılan siteler ve kocaman hüsran ile biten zaman kayıpları....