Nautilus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlamıyorsunuz diyebilmek için anlatabilmen lazım.Türkçe imla kurallarına uymadığın için mesajın anlaşılamıyor.daha önce bu işlemi çok yaptım.ilk defa böyle saçmalık gördüm ve yardım istedim.birşeyler biliyorsan yardımcı olabilirsin,bilmiyorsan sükut etmen daha hayırlı olacaktır.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:32:25 -->-> Daha önceki mesaj 00:29:32 --

yapılması gereken herşeyi yaptım.malesef gene olmadı.webmin ile alakalı olabilirmi onu düşünüyorum.webmini kuran da burada ki uzman bir arkadaşımız.kendisi 2 gündür online değil..foruma girmediği için konu açtım.
ilk olarak nsleri oluşturman lazımvps zaten sen alan adı alırken hangi ns kaydedeceğini sorar

Sende anlamıyorum diyorsun bende hosting al diye sana bu işlerden anlamıyorum diyorsun sense ego yapıp imla kurallarına takıyorsun üstüne birde daha önce biliyordum diyorsunki bilmiyorsun webmin ile alakalı demekki çok kolay yolu var aslında ama sana yardım etmeye değmez malum bense kolumda serum iğnesi ile sana yol göstermeye çalışıyordum bence o çocuğu online yap gelsin halletsin derdini