ahzem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
içimi rahatlattınız hocam çok teşekkür ederim, 12sinde yola çıkan pin hala berline gelmedi normalde gelmesi gerekmezmiydi ?
Pin kodu google merkez bölgesinden gönderildiği için biraz sürecek tahmini 2 hafta içerisinde kod elinize ulaşır.
Almanya içi olsaydı maksimum 5 minimum 3 günde posta elinize ulaşır.
yanlız bir arkadaşın yaptığı yorum var yine açıklamak gerekirse arkadaşınız eğer sosyal yardım alıyor ise bu miktar sorun teşki edecek.
çünkü sosyal para yardımı alanlar kontrol altında başka bir gelir kaynağı tespiti halinde sosyal yardımları kesilir ve eğer miktar daha önceki dediğim gibi çok büyük ise devlet sizden vergi mutlaka kesecektir.
çünkü almanya her yönü ile bir vergi ülkesi.
sistem farklı burada.
insanlar sınıflandırılmış 1 numaradan 5 numaraya kadar bir numeric sistem ile insanlar vergi ödüyorlar burada.
Türkiye gibi pin beklediğimiz süre almanya içinde geçerli benim adsense pinim 14 gün içinde elime ulaştı almanya adresli.
önceki pinim türkiye adresine 4 hafta süre içinde ulaştı.
arada 2 haftalık zaman var.
sabırlı olun ve bekleyin.
Size tavsiyem pin alır almaz parayı kendi hesabınıza direkt geçirmeniz.
arkadaşınızın banka hesabında fazla tutmanız sağlıklı dolmaz eğer sosyal yardım alıyorsa.
siz bu konuda kendisine ulaşıp sorun.
gerekli cevabı burada bize tekrar gönderin ona göre yardımcı olalım.
gerçi arkadaşınızda yasaları iyi biliyordur isterseniz bu konuyu kendisi ile konuşabilirsiniz daha detaylı.tabi ki eğer konu hakkında bilgisi varsa.
malum burada yaşayan insanlar pek yasaları bilemiyor doğru dürüst.
şöyle bir laf var hani eşşeği sağlam kazığa bağlamak lazım.
sizde işinizi sağlama almalısınız ki sorun yaşamayın.
Konuyu takip ediyorum