ufukkpt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yaptım ama işe yaramadı. takip ettiklerimin sayısı da 2k yani çok abartı bir sayı da değil 10 dk kadar bekledim. akşama doğru kontrol edip başka bir hesaptan deneyeceğim gelişmelerle ilgili bilgi veririm.
bi de burada her hesap için oturup api kodları filan almak gerekiyor websitesi yapılabilir mi bunun, birden fazla hesaba kullanmak için.
bi de şimdi 2k takip ettiğim vardı yaptım, retweetleri kapattı diyelim, sonra ben 2k daha takip yaptım RT leri kapatmaya girdiğimde önceki kapattığım RTleri geri açar mı sistem ? yeni eklediklerimin RTlerini kapatırken eskiden kapattıklarımı geri açarsa sıkıntı
Dediklerimi harfi harfine yaparsanız, herkesin rt'lerini kapatıyor hocam. İşlemi ard arda tekrarlarsanız yani 2k takipten sonra 2k takip edip tekrar sistemi çalıştırırsanız bile önceki retweet kapattıklarını asla geri açmaz. Websitesi olarak yapılabilir tabi ki çoklu hesap yönetimi için. Görsellikten çok işlevsel olmasını bekliyorsanız yapabilirim.
Sisteme 'hesap ekle' butonu koyarım. Ordan hesabı eklersiniz. Ek olarak da otomatik unfollow aracı da ekleyebilirim içine. Limite takılmadan 900k'ya kadar unfollow yapabilirsiniz. @Ceu; ile konuşabilirsiniz, onun elinde hazır kodlar olması lazım. Ben yaparsam fiyat olarak 100 lira istiyorum. Makisumum 2 gün sürer(bazen acil işlerim çıkabildiği için 2 gün dedim) ve ödemeyi iş sonunda alırım hocam. 50 lirasını LÖSEV'e bağışlamayı, geri kalanıyla da bahçede bulduğum yavru kedilere mama almayı düşünüyorum. Eğer acilse Tolga'ya, maksimum 2 gün yeterli bir zamansa bana yaptırabilirsiniz.

İyi forumlar