yaptım ama işe yaramadı. takip ettiklerimin sayısı da 2k yani çok abartı bir sayı da değil 10 dk kadar bekledim. akşama doğru kontrol edip başka bir hesaptan deneyeceğim gelişmelerle ilgili bilgi veririm.
bi de burada her hesap için oturup api kodları filan almak gerekiyor websitesi yapılabilir mi bunun, birden fazla hesaba kullanmak için.
bi de şimdi 2k takip ettiğim vardı yaptım, retweetleri kapattı diyelim, sonra ben 2k daha takip yaptım RT leri kapatmaya girdiğimde önceki kapattığım RTleri geri açar mı sistem ? yeni eklediklerimin RTlerini kapatırken eskiden kapattıklarımı geri açarsa sıkıntı

aliosmanyuksel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@ufukkpt; ve @ReaLStar; görsel olarak bişey yapmadım ama işlevsel oldu sanırım
Bilmeyenler olabilceği için detaylı anlatıyorum. Yapmanız gerekenler;

->Hangi hesabın retweetlerini kapatmak istiyorsanız o hesaba giriş yapıp, https://apps.twitter.com/app/new linkine tıklayın.
->Kendini uygulamanızı oluşturun.
->Oluşturduktan sonra Permissions kısmında 3.seçeneği işaretleyip kayıt edin.
->Keys and Access Tokens kısmında kendinize token üretin.
->Daha sonra gerekli bilgileri siteye girin.
->Sitedeki formda username kısmına API aldığınız hesabın kullanıcı adını yazın. Aksi taktirde sistem çalışmaz.
->'Gönder' butonuna bastıktan sonra işleminiz başlamış olcaktır.
->İşlem süresi takip ettiğiniz kişi sayısına göre değişmektedir. Sekmeyi 5-10 dakika kapatmadan bekleyin, kesin olması için

Önemli: Girdiğiniz bilgiler hiçbir şekilde kayıt edilmiyor, işinizi gördükten oluşturduğunuz uygulamayı isterseniz silebilirsiniz uygulama oluşturduğunuz kısımdan.

Site --> Twitter Retweet Kapatma

Kendi hesabımda test ettim. Sorunsuz çalışmaktadır.

Umarım işinize yarar. GitHub sayfamdan ve kişisel blogumdan kaynak kodlarını paylaşırım yakın zamanda. Veritabanı ile ilgili bir işlem yapılmamaktadır. Twitter'dan GET metodu ile verileri çekip, gerekli işlemleri POST yapmaktadır. Gecikme olursa tamamen Twitter kaynaklı bir gecikmedir. 900k (900bin) kişiye kadar işlem yapmaktadır.