Moonweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediğiniz kısma baktığımda tüm bağlantılar blog şeklinde gözüküyor.
Blog klasörüne kurma durumunu düzeltebilmem mümkün mü?
Blog kısmını kaldırıp, 301 çekebilirsin.

Old adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sayfalar için noindex, follow kötü bir seçim değil mi sizce?
Sayfalar genelde iletişim ve gizlilik politikasından oluştuğu için zararı olmaz. Gereksiz index, aşırı index yazılarınızın üstte çıkmasına engel oluyor. (sadece hipotez)

Mutlubiter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu anda All In One Seo Pack kurulu. Kaldırıp bu eklentiyi yüklesem bi sorun yaratır mı? Zaten 2 aylık bir site ve hit 4-5 bazen 10 oluyor. Ayrıca bu eklentinin all in seo'dan farkı nedir ++ olarak?
Navigasyon, sitemap vs. vs. özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Eklentisiz olarak Kategori önekini kaldırabilirsiniz. All in seo'dan geçmek için convert özelliği de bulunmakta. Tek tıkla title meta ayarlarınızı çekebilirsiniz.

Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Taglar için %%tag%% %%title%% kodunu kullanmalısınız. Ve hiç bir şey içinde noindex dememlisiniz.Ben işi iyi yapmak isteyenler yoastı kullanmalı daha önce farklı eklenti kullananlar transfer işlemini de https://wordpress.org/plugins/seo-data-transporter/ eklentisi ile yapmalıdır.
Katılmıyorum. Duplicate (tekrarlanan) ve düşük kalitedeki indexler sıkıntı yaratabilir. Bazı bölümlere noindex,follow tagı verilmeli

Mutlubiter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hazır Yoast SEO ayarları yapılmış şekilde upload edip verebilecek olan var mı?
Birazdan konuya ekleyeceğim.

WEBYUSUF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu noindexn follow seçimlerini neye göre yaptınız hocam anlamıyorum? detaylı açıklarmısınız bence bu mantıksız.

ayrıca yoast sitemap yerine google xml sitemaps eklentisi tavsiye ediyorum.
Sitemap için katılıyorum. Ancak resim/görsel siteler için yoast'ın sitemapi faydalı oluyor. Fazla indexin yararlı oldugunu dusunmuyorum. Yazı ve kategori dısındaki sayfaların hit getirisi pek olmuyor..