HakanYAZICI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 930$ dediler bana. Saf mı gördüler acaba beni? Yoksa bir şey 900$'a satılıyorken, neden 600$'a satalım da demiş olabilir şirket. Adı üstüne mega holdings. İlkokul öğrencisi olsam da biri bana gelip holding kuracağım kanka ismi ne olsun dese, kesin mega derdim. Baktım alınmış süper holding derdim.
Hafız ben bu 600 dolar olayını sana söyle özetleyim
3-4 yıl önce bunlar daha yeni yeni avlar arar iken şu easy olayına dönmeden Malezya lokasyona ısrar ediyorlardı ya ama hepsi koca holding in bile sunucuları Türkiye'de iken ki fiyat idi o 600 çekilen.
Bana da geldiler önce orta okuldan bir kız benle buluşmak istedi bende sevgili olacağız gibisinden gittim bir güzel hazırlanıp damat adayı gibi neyse bunlar ile buluştuk hepsi bilgisayarlı neyse sonra web sitesi satıyoruz vs 600 dolar giriş ücreti sınırsız özellik diyor dedim sınırsız nasıl olacak bulut değil bunlar o zamanlar bulut dahi olsa sana acılan hosting in sunucusunun bile ne bileyim harddisk ram gibi sınırı var bunlara tabii anlatamadım geçiştirmek için ya ben para kazanamaz isem dedim bana siteni satarsın o zaman dediler sanki aldığımız gibi boş beleş site 20k hitte neye onlar yine anlamadı Malezya döndü olay içine yok şirket uzak doğulu vs whois çekiyoruz öven adamın bile sitesi Türkiye de çıkıyor tabii whois u biz Türkiye'de sorguladığımız için öyle imiş onlar göre neyse işin sonucu ben kızla sevgili olmaya bekler iken kız bizi mikişlere getiriyor idi ucuz yırttım ama biraz çok param olsa ve aklıma yatmadığı halde sırf o kız kazansın diye o paketti 3 er 5 er alırdım da neyse kız simdi başkası ile cıkıyor galiba.