1
öyle bi şart varsa sorun olmaz zaten öğretmen ünvanını almak üzereyim de benim istediğim daha çok hafif ultrabooklar monster biraz gerçekten monster
Yılbaşını bekleyen adam sömestr tatilini de bekler hafız bence aklında ve cebinde 2000 TL ve üzeri var ise bekle öğretmen şartı yok öğretmen olman için zaten önce öğrenci olman lazım öğrencisin onla alırsın ha değilsen bir tane öğrenci bul çevrenden onun vasıtası ile al ben yıllar önce FL91 serisini kullandım onların gayet sağlam, ve verimli idi tam bir fiyat/performans idi ama elim bir vaka sonucu hiç oldu yerini fujitsu ile doldurdum ama monster zamanındaki autocad vs gibi cad programlarını kullanmayı bırakmış idim o yüzden şu an ki 4 yıl önce 770 e aldığım dizüstü çok rahat internet e girme ve sörf yapma işimi görüyor emin ol ki ihtiyaçım olsa msı vs değil direk gider tekrar monster alırım hiç değilse adamları arayıp abi su döktüm ne yapayım dediğimde adam bana saç kurutma ile kurutma bize yolla diye biliyor.
Fujutsi da su geçirmez klavye var + etiket olarak basmıslar sıvıya dayanıklı klavye diyor klavyeye su dök alttan çıkar diyor servis garanti sırasında ürünü garanti dışı bıraktı nedeni klavye den su dökülmüş böyle bir saçmalık bile geldi başıma