Rudborn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sıkışınca oluyor. Hep sınav günü keşke düzenli çalışsaydım 100 alırdım demişliğim var fakat hiç düzenli çalıştığım olmadı.
Son 1 veya 1,5 hafta kala eve kapadım kendimi ve neskafe stoklarını doldurdum. Öğlen 11, Gece 1'e kadar çalıştım. Kafayı dağıtmak için arada bir yarım saat dışarı çıkıp hava aldım. Çoğu notum AA olmasa da yakın bir şekilde 2 yılda mezun oldum.

Ha başta sıkıcı geliyor mu ? Evet. Bu saatten sonra mümkün değil olmaz yapamam diyormuyum ? Evet. Fakat biraz kendini vermek ile bir süre sonra kafam almıyor lafı hmm demek böyleymiş'e dönüyor. Bir süre sonra zevk almaya başlıyorsunuz ve keşke biraz daha önceden başlasaymışım diyorsunuz ama geç oluyor. Benimki böyleydi. Sınav yaklaştıkça daha hızlı okuduğum için kısmen anlıyordum. Ama kitabı açıp içeriğe girince alışıyorsun )

Hiç kaynak kitap almadım. Okul zaten bu kitabı veriyor ve en iyi kaynak kendi verdiği. Tamam bazen kitapta olmayan sorular çıkmıyor değil lakin mantığını anlayınca sorunun cevabını bulabiliyorsun. Kıyamadım paraya 70 80 lira vermeye. Göz gezdirdim evet oldukça hoş kaynak kitapları. Birebir kısaltımış özet fakat kendi özetimi kendim çıkardım hep. Zaten 3 sayfa yazının önemli olan yerleri belli. Hep oralarda var mantık ve bilgi. Gerisi teferruat ve ilgi.
Ah hocam o bahsettiğiniz öğleden geceye kadar çalışma azmi biraz banada vursa neler yapacağım ama ben günde bir kaç saatten sonra daralıyorum resmen