Sinan gelişme var mı bilmiyorum ama diyeti bozmadan devam

Valla şu an dördüncü günün içerisindeyim. Gelişmeleri kısaca aktarayım. Kilo vermek isteyipde cesaret edemeyen arkadaşlara belki bir nebze de olsa faydam olur.

İlk iki gün, çok sıkıntılı geçti. Özellikle devamlı birşeyler yeme arayışı içerisindeydim. Kendimi su ve çay içerek kandırmaya çalıştım pek faydası olmadı ama üçüncü günden sonra alıştım.

Artıları ne diye soracak olursanız?

Benim gibi kesinlikle kahvaltı bile yapmayan birine kahvaltı alışkanlığı kazandırdı. Ne olursa olsun günde 3 öğün yiyorum. Bahaneler çok fazla etkilemiyor. Örneğin önceden bir günde yiyeceğim beyaz peyniri (üstelik bu sefer light peynir yiyorum) dört gündür yemedim. Ekmek yemedim. Bol bol meyve tüketiyorum. Akşam yemeğinden sonra bazen çok açlık çeksem de bir şekilde bunu baskılıyorum.

Herşey insanın kendinde bitiyor. Belki yaptığım diyet çok sıkı bir diyet değildir. Ama benim önceki halimi görseniz beni gerçekten tebrik ederdiniz. Şu an için dört günü bitirdiğimden dolayı kendime duyduğum güvende arttı. Ne olursa olsun devam etmeye kararlıyım.

Ha bir de daha doğal beslenmeye başladım. Beyaz ekmek hayatımdan çıktı, yumurta yiyorum, meyve sebze derken, bol lifli gıdalar alıyorum. İnsallah 1 ay devam ettiğim zaman tahminlerime göre 6 - 7 kilo verdiğimi görürsem çok mutlu olacağım.