ktumit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elinize sağlık açıklayıcı anlatımınızın faydalı olacağını düşünüyorum, ben pek tercih etmesem de bootstrap de kullanarak yaptığım siteler var ama bazı müşterilerin isteklerini cevaplarken bootstrap framework'u işi karıştırabiliyor daha doğrusu gereğinden çok fazla kod barındırıyor, işin Büyüklük ölçüsüne göre çoğu zaman kullanımından kaçınıyorum, saygılar.
Hocam customize özelliği sayesinde kullanmayacağınız özellikleri iptal ederek gereksiz kodlardan kurtulabilirsiniz.
http://getbootstrap.com/customize/
projenizin detaylarını kafanızda şekillendirdikten sonra gerekli olacak parçalara karar verir üsteki linkten gereksiz gördüklerinizi çıkartarak boş yere kod kalabalığı olmasını engelleyebilirsiniz.
ben genelde örnek vermek gerekirse bootstrap'ın kendi tooltip ve popover özelliklerini beğenmiyorum. o yüzden customize özelliği ile bunları çıkarıyorum ve harici tooltip ve popover ekliyorum. 2 defa tooltip eklememiş oluyorum.

övmek gibi olmasın ama kullanmaya alıştıktan sonra gerçektende işleri aşırı derecede hızlandıran bir sistem oluyor.