Arkadaşlar daha önce amerika için bir konu açmıştım ama amerika konusu benim için artık yalan oldu
Selçuk Üniversitesi Harita Kadastro bitirdim sonrasında türkiyenin önde gelen bir inşaat firmasıyla Libya'ya gittim bir süre orada çalıştım daha sonra türkiyeye geldim Kocaeli'de bir inşaat firmasında çalışmamı devam ettirdim ve en sonunda Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde sözleşmeli olarak çalışmaya başladım derken 2. üniversiteyi kazandım bende işi bıraktım eğitim için Sivas'a geldim. Şu anda Cumhuriyet Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği bölümünde okuyorum bu sene okulu uzattım

nasipse yaza bitecek okul.
Kısa tanıtım yaptıktan sonra gelelim asıl konuya. Okul bittiği zaman yurtdışına gitmek istiyorum orda yaşayayım işim gücüm sabit olsun istiyorum. Türkiyedeki firmalarla gidersem projeden projeye gezip durcan ben öyle dğeil gidip oraya yerleşip sonra gelip eşimide alıp götürcem.
Sizler nereleri tavsiye edersiniz nedenleriyle birlikte yazarsanız sevinirim. Benim aklımda Kanada ve Norveç var petrol ve doğalgaz çalışmalarından dolayı