Merhaba arkadaşlar
DEMO:
http://websitelerimiz.net/mansethaber/
2 yıl önce birtiklahaber.com için yapmış olduğum yazılımı hem satışa sunmak hem de fikirleriniz doğrultusunda geliştirmek isterim.
birtiklahaber.com eski müşterimdi irtibat kurdum ve sadece ona özel yaptığım için izin almak zorunluluğu hissettim. Kendisi de artık internet ile ilgilenmediğini siteyi kapattığı için keza zaten yazılım sana ait izin bile almamam gerektiğinin teveccühünü gösterip istediğini yapabilirsin dedi.
Şimdi yazılımın mantık olarak inceler iseniz sadece ve sadece manşetten ibaret olduğunu görürsünüz. Ama nasıl?
Bütün haber sistemlerinde tek bir manşet vardır ve haberler karışıktır biliyorsunuz. Hangi kategoride açılan bir haberin manşete çıkmasını istiyor iseniz çıkmasını sağlıyorsunuz.
Benim sistemimde çok farklı. Her kategoriye açılan son 10 haber direk manşete çıkar. Yani 12 kategori var şu anda 12 x 10 =120 haber aynı manşettedir.
zaten birtiklahaber.com için mantığımız buydu. klasikleşmiş üst navbar menü yerine sadece anasayfa butonu bu mantıkla yeterli oldu dolayısıyla.
Hava durumu ve döviz ben mynetten çekmiştim lakin şu an çalışmıyor. Bunları da hallettikten ve sizlerin fikirleri doğrultusunda geliştirdikten sonra satışa sunmak istiyorum ve şu an fiyat vermiyorum.
SAYGILAR
İYİ ÇALIŞMALAR