Çok teşekkür ederim hocam. Allah razı olsun. Bende Kütahya'da yaşıyorum ve Afyon'da hiç yabancılık çekmedim Kütahya ile çok benziyor birbirine ama işte mâlum yine de bir bilene sormak gerekiyor. Bu mecidiye mahallesindeki apartlar eğer nette gösterdiği gibiyse gerçekten güzelmiş. Yarın birde gidip gözle görmek lazım

Memleket değiştirecek olduğu için insan illaki araştırıyor. Çok teşekkür ederim ilginiz için. Eğer nasip olurda yerleşebilirsem eve çay içmeye beklerim
Amin cümlemizden inşallah hocam

Afyon - Kütahya yakın yerler benziyor dediğiniz gibi. İlla ki araştırıp bakmak lazım hocam ya bende aynı şeyleri İstanbul'a gelirken yapmıştım. 50 yere bakıyo 50 kere düşünüyo insan, ki bu mesele de yapılması gereken de o. Detaylı araştırın gidip görün hocam ben İstanbulda yurt ararken iyi güzel araştırmıştım ama detayına inmemiştim. Yurdun MEB izni yokmuş felan derken baya uğraşmıştım.
İnşallah hayırlısı olur sizin için

Eğer yine aklınıza takılan bir şey olursa yazın elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. İlçesindeydim Afyonun ama günüm merkezde geçiyordu az çok bilirim.