DenqeSiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tasarım zaten mobil uyumlu değildir. Bu konuda uyumlu bir yazılım istiyorsanız özel istek olarak yapabiliriz. Ama şuanki mevcut yazılıımımız bu şekilde. Üst menü konusunda ise kontrol site sahibinde olacağı için menü başlıklarının kelime uzunluklarına göre üstteki menüyü ayarlayabilir. Üst menü site sahibinin insiyatifinde olacağı için biz bunu belli bir standarta bağlayamayız.

Destek konusunda ise her türlü desteği yazılımımızı alan kişilere ücretsiz ve hızlı bir şekilde vermekteyiz. Bu konuda çekinceniz varsa bu arkadaşlarla iletişime geçebilirsiniz.

Toparlayacak olursak destek olarak tasarımla ilgili bir değişim yapmıyoruz. Script zaten %100 açık kaynak ve düzenlebilirdir. Tasarım konusunda kendiniz yenilikler yapabilirsiniz.
Merhaba;

Hızlıca cevap vereyim.

Sayfa mobil uyumlu değil diye mobilden giren ziyaretçi sliderdaki resmi sağa sola kaydırırken tüm sayafanın sağa sola kayması hatasına rıza mı gösterecek. Siz ziyaretçi olsanız ne düşünürsünüz? Bu bir hata değil mi?

Üst menüdeki en sağdaki DİĞER öğesi sadece IE'de düzgün görüntüleniyor, diğer tarayıcılarda aşağı atlıyor. Bu bir hata ve düzeltilmeli. Siz nelerden bahsediyorsunuz?

Değişiklik yaptırmak istediğim veya acil düzeltilmesi gereken word dökümanın olduğu linki size özel mesaj yoluyla ilettim. Ücreti ne olur dedim.. Halen cevap vermediniz..

Hatta mevcut sitemin ana sayfa görüntüsünü verdim. Benzer bir sayfa tasarımı ücreti nedir diye sordum halen cevap yok..

İletişime geçmemiz gereken bu arkadaşlar kimler?

iyi çalışmalar dilerim.