Hunper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsanoğlu daha fazlasını ister. Umarım o para ile 1+1 bile olsa bir ev alıp kira derdinden kurtulursunuz. Hayatım boyunca gerek ailemle yaşarken gerekse yalnız yaşadığım süre boyunca kira her zaman dert oldu ve her zaman dert olacaktır. İnsanı bazen bir adım öteye götürmekten alı koyuyor. Çünkü çalıştığımız işlerde maximum alabileceğimiz ücretler 2000tl yi ya geçer ya geçmez. Bu da insanın bir ev alabilmesi için yıllarca hayatını aşırı derecede stabil yaşayıp sabır etmesi anlamına geliyor.

Sizin 90bin tl niz varken ya çok ufak bir miktar kredi çekip ev alın (eğer işiniz riskli bir iş değilde yani işsiz kalma problemi olmayacaksa) yada direkt olarak o para ile küçükde olsa bir ev alıp mutlu mesut yaşayın. Çünkü evi olan herkesde gözlemlediğim kadarı ile devamı geliyor batma problemi olmuyor.

Ben sizin yerinizde olsam ve Yalnız olsam iş yapar paramı olabildiğince katlama çabasına giderim. Çünkü her zaman şuan olduğumdan daha zengin olmak istemişimdir. Ancak sizin bir aileniz ve sorumluluklarınız var. Belki o para ile yapacağınız iş batacak ve belkide bir evinizin olmaması sizi çok büyük problemlere sokacak, yine belkide ileride olacak çocuğunuzu bu durum çok fazla etkileyecek.

Bunun dışında ev alıp küçük bir miktar para ayırıp, bu para ile website işlerine girebilirsiniz. %50 şans ile gelirli bir site satın alıp gelirlerinin devam etmesini dileyebilirsiniz

Umarım mantıklı kararlar verirsiniz. Bol şans
Yorum için teşekkür ederim hocam, işim için söylemek gerekirse garanti değil. Ne olacağıda belli değil. Sakat adamlar.. Amele gibi çalıştırıp az para verdikleri için pek çıkarcaklarını sanmıyorum. Daha iyi bir iş bulsam zaten hemen çıkarım ama nerde..