DenqeSiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pm gönderildi satış devam ediyor forum dışı 2 tane daha satıldı
Merhaba;
Özellikler ve düzeltmeler listesi gönderdim ama halen dönüş yapmadınız. Bazı yerlerde hatalar var.. Örneğin üst menüdeki DİĞER öğesi sadece IE'de düzgün görüntüleniyor. Firefox ve Chrome 'da resimdeki gibi aşağı kayıyor.

-Admin paneldeki editör simgeleri dikey çok yer kaplıyor.

-Mobil cihazda görüntülemede hata var.
Slider'daki resmi sağa veya sola parmağınızla kaydırdığınızda sayfanın tamamı bir miktar sağa sola kayıyor.

-Yine slider'da haber simgesine / numaraya tıkladığınızda resmin değişmesi çok zaman alıyor. Bu çok rahatsız edici. Fade efekti ile mi anında görüntülenir nasıl olur bilemem, değişmesi lazım.

-Üst menü ve logo / arama bölümü de dikey olarak çok yer kaplıyor.

Bu eleştiri/düzeltmeleri kuru kuruya yapmadım, her birine ekran görüntüleriyle birden çok alternatif sundum. Halen dönüş bekliyorum.

Satın almak istiyorum ancak çekincelerim var.

Buradan daha önce bir oyun scripti ve sözlük scripti satın aldık ancak her ikisinde de mağdur olduk. Düzgün bir kurulum bile yapılmadan ortadan kayboldu oyun scripti sahibi. Kendi çabalarıyla hataları düzelttiren arkadaşlar yardımcı oldu. Kötü bir tecrübe daha yaşamak istemiyorum.

Mevcut sürümde birkaç düzeltme yapmanız bile yetecek şimdilik.

Bir başka sitede daha kullanmak için siteye özel bazı değişiklik taleplerimiz olacak. Bunları ücretiyle yapabilecek misiniz? Ücreti ne olacak? Yeni sürüm ve yeni sürümde düşündüğünüz değişiklikler neler v.s hiç bir soruya cevap alamadım. Eğer bazı değişiklikler yeni sürümde yapılacaksa gereksiz yere bu sürümde uğraşmanıza lüzum kalmazdı..

İyi çalışmalar size.