Üye olurken ki hevesimden eser yok şuan. Bir site için bot yapmak amacıyla üye olduğum sitede bot yapamadım. Kendilerine destek talebi gönderdim, onlarda uğraşmalarına rağmen sonuca ulaşamadılar. Bende tanıtımlarında ki yazılı olan "Olmaz da hadi oldu ya bir siteye bot yapamadınız BOTYAP.COM ekibi olarak sizlerin soru/sorunlarına yardımcı olmak amacıyla ticket sisteminin başında beklemekte ve destek saatleri içerisinde ki" cümlesine güvenmiştim. Bu yapmak istediğimin haricindede bot vs. işim olmayacağı için ücret iadesini istedim.
Arkadaşlardan gelen cevap: Normalde böyle bir uygulamalarının olmadığı, Kredi kartı komisyonu ve "boşa" kullanılmış olan trafiği düşüp iade yapıcaklarmış.
Beni ne banka komisyonu nede deneme amacıyla yapılan botlarda kullanılan trafik ilgilendirmemeli. Bana tanıtım da söylediğiniz vaad tutmuyor, yani keyfi bir iade süreci değil.
Şimdi ben size bir sistem açsam facebookda ki bütün kullanıcıların bilgilerine ulaşabilirsiniz desem. Siz 100 tl yatırıp üye olsanız ve kullanıcı bilgilerine ulaşamasanız. Destek talep etseniz bizde ulaşamıyoruz desek. Hiç işinize yaramayan bir sistem için iade istediğinizde ne yapacağım 90 TL mi yatıracağım? Hiç kullanamamış olduğunuz bir sistem için...
Neyse ben paramı yatırdım, kullanamadım, komisyonlar vs düşürülerek iadem yatıyormuş. Muhtemelen birçok kişi istediği siteye bot yapabilir. ama arkadaşların dediği gibi "Olmaz ya hadi oldu diyelim" paranızın tamamını iade etmiyorlar bilginiz olsun.