Benim de anlayamadigim nokta da tam olarak budur işte , kaliciligi nasil garanti ediyor. Ben daha farkli projeler icin burdan bazi kisiler ile gorustum. Hiçbiri kesin kalici olarak kalma garantisi vermeyip bu fiyatlarin 10 katini talep edebiliyor... Herhalde bazilari da artik keklenmeye musait durumda. Benim coook uyguna verimli calismam ona inandirici gelmiyor demek ki... Ki 5-6 ay icerisinde bu sahis kendisi beni arayip hadi devam edelim demistir. Dedigim gibi sadece 150 tl öder para kazanirdi. Bunun sektoru geregi zaten 1 ay icinde 1 kisi donse reklam parasinin 4-5 katini cikartabiliyor. Ama bana dedigi 150 sana verecegime , uzerine biraz daha koyar kalici seo yaptiracagim. Bu beni uzdu... Ben de kendisine son sozumu soyleyip kalici olmadigini bildirdim.. Ha dedigim gibi kalici olarak gonderecegim anahtar kelimeleri 750 den ucuza yapacak varsa işi hazir..... Ne diyeyim hayirlisi , bu kisinin bana tekrar gelecegi ortada , insanlar kaziklana kaziklana dogru yolu buluyor. Sukur ki bizler niyetimizi bozmuyor insanlari kaziklamaya ugrasmiyoruz. Okuyanlara tesekkurler