Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesinde Papatya 2'de oturuyorum ben de hocam, benimde okulum Esenlerde her gün 40-45dk yol çekiyorum. Semt çok güzel o yüzden değer bence.
Aynen hocam ben de seviyorum Beylikdüzü'nü
gayet elit,samimi ve gelişmiş bir yer.
Derken ne içtin sen hacı
Beylikdüzü diyosun

550 tl kira yuh yav naptın beylikdüzü burası dağ başı bildiğin
Ben memnunum hocam
hocam elit diyosunuzda mecidiyeköyde şişlide elit yermı yok allahınızı sevıyosanız elbetkı her yerın bı kötü yerlerı vardır şişlide - nişantaşı osmanbey buralarda gayet elıt yerlere gırıyor elıt beylıkduzunde işyerım benım şişlide oturuyorum hergun 1 saat yol çekıyorum metrobüsle benden size tavsıye en yakın zamanda daha yakın yere taşının zamanın geçince artık bıkıcaksınız yoldan hevesınız kaçıcak beylıkduzu gayet guzel bıyer onuda eklıyelım.
Doğru söylüyorsunuz şişlide de var güzel yerler beşiktaşta da var ama ben tek kalmak istiyorum tek kalmayı seviyorum ve bahsettiğimiz yerlerde bu fiyata ev bulamadım 1 aydır emlakçıları geziyorum internetten araştırıyorum ama olanlar da eski püskü harabe evlere 600 lira istiyorlar.
beylikdüzü dediğiniz yer İstanbul içinden çıkıp gelen , anadoludan gelen birbirini tanımayan insanların oluşturduğu bir yer . Elitliği insanların biribirini tanımaması uzak olmasından size öyle geliyor .
Öğrenci nüfusu fazla hocam üniversite bölgesi. Şuan oturduğum yerden kurtulayım da beylikdüzü cennet gibi gelir hocam bana
Kayseri de böyle dertler yok çok şükür. Her yer düz ayak. Trafik vs de yok her yer metrobüs oldu. Ama adamına diyecek lafım yok yorumsuz.
XOOM 2 ME cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler hocam