Ajiba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle yazılarını büyük bir keyifle takip ettiğimi bilmeni isterim. Dalga geçmeden de ve kırıcı olmadan da bilgilendirme yaparak yorum yapılabileceğine güzel bir örnek sunduğun için ayrıca teşekkür ederim.

Gelelim kelime evden eve nakliye kelimesinde sayfanın çıkmadığını biliyorum yazdığın mesajın hemen üstünde yer alan mesajında sayfanın çıkan kelime varyasyonları belirtmiştim sanırım görmedin. Ben ısrarla sosyal ağ sayfalarının özellikle de Youtube'nin özellikle de Google optimizasyonunda çok iyi sonuçlar verdiğini ispatlamak istemiştim o sayfa ile olmadı zira çok da ana kelimeye kasmadan üstte belirttiğim kelimelere kasmıştım.

Bu da dala geçen arkadaşlara gelsin.. " kurumsal seocu" ..
Hocam forumlar böyledir.Konularınızı sık eleyip,ince dokumanız gerekir.
Aksi halde kimse gelecek yorumlara mesuliyet kabul etmez.

Fakat bu yorumlar bilgisayar karşısında saatlerce oturup, yıllar sonra kambur olma ihtimali yüksek, gözlük takma olasılığı diğer insanlara göre kat kat fazla olan insanların yorumu...

Düşünmekten yanmış beyinlere böyle komik konular su serpiyor.
Bir ara hiç unutmam. Saatlerce yazıp çizdiğim konuma " hayırlısı " diye bir yorum gelmişti ve dalganın arkası kesilmedi.
Herkes birbirinden aşalayıcı yorumlar yapmıştı.
Gerçekten çok saçmalamıştım farkına vardığımda bütün öfkem dindi ve sadece güldüm

Yani sanmayın buradaki bütün palyançolar gülüyor Hepsinin ağladığı zamanlar olmuştur