Merhaba arkadaşlar son yıllarda artarak gözlemlediğim bir teoriyi sizinle paylaşmak istiyorum. Hep bana mı rastlıyor bilemiyorum ama her kiminle sohbet etsem aynı durumları yaşıyorum.

İnsanlarla biraz muhabbet ediyorsunuz ardından hemen karı kız konusu açılıyor, cinsellik konusu açılıyor. Ben açmamaya çalışsamda karşı taraf mutlaka böyle bir konu açıyor. Artık her kiminle konuşsam eski tanıdığım kişilerden tutun da sadece 1-2 dakika muhabbet ettiğim kişi bile konuyu hemen cinselliğe çekmeye çalışıyor. Mesela KKTC'den geldim diyorum adam bana tutmuş " orada maden var mı" diye soruyor (maden derken karılı kızlı ortamlardan bahsediyor) . Ona şöyle demek var "Ulan ukala herif sen benimle daha 1-2 laf ettin hemen nasıl bu samimiyet" ama demiyorum... Sadece bu örnek bunlardan birkaçı. Neyse yolda gidiyorum eski liseden hocalarla konuşuyorum onların bile ilk işi kız arkadaşın var mı kızlarla aran nasıl? vs vs .. Adamın derslerimi soracağı yerde bu tarz muhabbet açması ilginç hem de bir öğretmenin...

Bizim millet nereye gidiyor? Millet bu kadar aç olmuş? Yoksa biz mi yanlış yoldayız, çağa ayak uyduramıyoruz geri mi kalmışız yani? Yoksa doğru yolda mıyız?

Sürç-i Lisan ettiysek affola Değerli yorumlarınızı bekliyorum.