dogaatac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yanlıs şeye odaklanıyorsunuz diyebilirim , bugunlerde dovizlerin durumunu takip edecekseniz eflasyondan , faizden , altından çok petrolun fiyatını takip edin.
bodrumda döviz büromuz var , biz bile ne olur ne olmaz diye bankalar kapatmadan elimizdeki tüm dövizleri çıkartıyoruz ( en azından son 1 aydır bunu yapıyoruz )
Döviz büroları nasıl çalışıyor bilmiyorum ama döviz pozisyonlarınız bence sıfır olmalı her an (kısa-uzun pozisyonunuz olmamalı). Öbür türlü siz de risk alırsınız halbuki sizin işiniz pozisyon almak değil alış satış farkından kar etmek yani ticaret yapmak.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:46:12 -->-> Daha önceki mesaj 11:44:26 --

Hamilcar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben de tercihimi eurodan yana yaptım... vadeli hesaba attım, üzerine bir de sigara yaktım...
Akıntının tersine yüzüyorsun çünkü o parayı basanlar değerini düşürmeye çalışıyor. TL değer kaybedecek diye düşünüyorsan rasyonel tabii ama o halde dolar - altın filan da alınabilir. Doları basanlar onun değerinin yükselmesini çok umursamıyor çünkü mesela...