Böyle tavsiye mi olur yahu,
adam size uyup gidip onları zarara uğratsa haklıyken haksız duruma geçer, hem verdiği zararı hemde avukatlık ücretini ödetirler,
sonuç zarar 2 iken 5 olur.
Nereye gidersen git, tamire bilgisayarı verdiğine dair elinde bir belge olmalı onu isterler bence. Evrak almaman çok kötü olmuş
Arkadaşın elinde hiç bir kanıt olmadığı için böyle dedim. Kanıt olsaydı başka seçenek sunardık . Tabi ilk başta düzgünce konuşacak, ancak düzgünce konuşsa bile karşı taraf anlamıyacaktır bence. Macbook'unuzu kaybettik diyen bir zihniyet düzgün laftan ne anlayabilir ki ?
Ayrıca ben öyle yazdım diye , konu sahibi mesajı okuyup direk dediğimi uygulayacak değil herhalde hocam. İnsanların bir şeyi tartma , kendince düşünme kapasitesi var öyle değil mi ? Ben burda kendini öldür desem öldürecek mi konu sahibi ? Biraz mantık lütfen.