Bir Oyunun Açıklaması :
"Samurai Mayın Tarlası buluşuyor! Yedi Daimyos ve Shogun yenilgi ve toprak barış geri! Samurai olarak,
n düşmanların güçlerini aşmak için dikkatle savaşlar seçmek zorunda kalacak Mouse n kiremit açmak için tıklayın"
bu arada google bir makina metinleri insan gibi anlayıp yorumlayamaz ama metni yorumlayan insanların hareketlerini yorumlayabilir fakat oyunlar da işin özü biraz değişiyor. merak etmeyin siteye girenlerin davranışlarına göre google gerekli raconu keser zaten.
birde bu kelime grubunda açıklama kısımlarının saçmalığına takılmayın. onlar zaten google tarafına yazılmış şeyler, hedef kelime yoğunluğunu tutturmak için yazılmışlar gelenler doyurucu bir makale okusun diye değil.
neden derseniz oyunlar konusundaki davranışlara kendimden örnek vereyim, mesela benim küçük bir kızım var bazen kek, pasta, bebek giydirme, makyaj falan artık ekranda ilgi çekici ne varsa oynaması için o oyunu açıyoruz. kızım zaten okuma yazma bilmiyor bu yazıları nasıl okusun, inanın bende şimdiye kadar oyun açıklamalarının hiç birini okumuş değilim. oyun bir an önce açılsında ufaklık eğlensin diye bekliyorum. hadi yazıları okudum diyelim dil kurallarına uymasa, devrik cümleler falan olsa yada ne kadar saçma gelirse gelsin benim için fark etmiyor ki ben sonuçta siteye makale okumaya yada oyun görüşü almaya gelmedim maksadım oyun oynamak

haa açtığım oyun saçma sapansa çat diye kapatıyorum bu durumda site sayfa görüntüleme süresinden kaybediyor zaten.
yani site beni içinde tutabiliyorsa her türlü başarıyı yakalar ama sadece linkle yada harici etkenlerle öne çıkıp akabinde de bana hiç birşey sunamıyorsa dibe gitmesi yakındır.
burada asıl mesele, bu şekilde kafaya gelip ilerleyen zamanda da hala dibe gitmediyse işte o zaman iyice inceleyip teknik kapma zamanıdır