Merhabalar, öncelikle yukardaki başlığı tercih etme sebebim seo'nun en önemli kurallarının başında özgün yazılar olduğu söylenmesidir.Birkaç gündür oyun ve oyunlar kelimesinde sürekli incelemelerde bulunuyordum ve geçen hafta henüz yeni kurulmuş boş içerikli bir site 2.sayfa üst sıraları zorluyordu, bugün baktım 1.sayfa da otoriteleri sollamış durumda.
Biraz kontrol ettiğimde hacklink olduğunu gördüm ama anlamadığım herkes yeni sitelere link alınmaz, yeni siteye link kasılmaz derken bu adam linki kasmış ve daha içerik yokken hedeflediği kelimelerde çıkmaya başlamış ki ne çıkma.
Site geçen hafta tamamen boşken bu hafta myarcade plugin kurulmuş ve otomatik konu çekiyor ve bu kısımda da özgünlük ile alakalı dikkatimi çeken şeyler oldu.
Bir Oyunun Açıklaması :
"Samurai Mayın Tarlası buluşuyor! Yedi Daimyos ve Shogun yenilgi ve toprak barış geri! Samurai olarak,
n düşmanların güçlerini aşmak için dikkatle savaşlar seçmek zorunda kalacak Mouse n kiremit açmak için tıklayın"
Bu bir suçlama yada hacklink övme konusu değildir, burada benim anlamak istediğime en iyi örnek olarak bu arkadaşın sitesi oldu.
Yeni bir site boşken bile link alınarak yüksek zorluk değerine sahip kelimelerde kafada çıkıyor bilmiyorum ne kadar kalır ama sonuçta birçok kişinin yıllarca yapmak için uğraştığını bir haftada başarmış durumda.
Saygılar